Cautare

993 de rezultate pentru "eongaz timisoara" (8.33 secunde)
Craiova, Bucuresti, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov si Galati sunt vazute intr-un studiu de specialitate ca orase care pot atrage fonduri structurale UE prin crearea zonelor metropolitane. ... Bucuresti, Timisoara, Constanta si Iasi.
In acest sens, ADR Vest si ADR Sud-Vest Oltenia au infiintat un Birou Regional CBC la Timisoara. ... Proiectele pot fi depuse pana pe 10 iulie, la biroul regional deschis la Timisoara.
Presedintele companiei aviatice a participat recent la o intalnire cu autoritatile doljene si cu reprezentanti din cadrul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT), in urma careia s-a convenit ca operatorul privat sa asigure pasagerilor transportul pe mai multe rute externe, cu escala pe aeroportul din Timisoara.
La eveniment participa o delegatie de oameni de afaceri din Italia, Mario Giufrida - consulul Italiei la Timisoara, Marco Tempestini - presedintele organizatiei patronale a oamenilor de afaceri italieni UNIPRES Romania, Cesare Cocchi - presedintele Camerei de Comert a Italiei, Andreea Micle-Ionescu - consilier in cadrul Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor, reprezentanti ai autoritatilor locale si oameni de afaceri bihoreni si din judetele limitrofe.
Cu toate ca inteleg punctul de vedere al autoritatilor, craiovenii interesati sa scoata bani frumosi de pe urma acestei meserii sustin ca edilii ar trebui sa ia exemplul colegilor din Timisoara, care anul trecut au dublat numarul de locuri.
Conform analizei preluate de un post de televiziune, in vizorul investitorilor imobiliari sunt in principal marile orase, precum Cluj, Arad, Timisoara, Brasov si Constanta, care promit si o rata de profit destul de buna.
Unele zone din Romania, printre care Satu Mare, Arad, Timisoara, Ploiesti si Cugir, sunt "inchise" pentru investitori din lipsa fortei de munca si a terenurilor disponibile, potrivit reprezentantilor Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS).
Ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, a afirmat sâmbata seara, la Timisoara, ca saptamâna aceasta începe prima etapa a licitatiei pentru selectarea constructorului viitoarelor spitale regionale de urgenta. ... Timisoara, Cluj, Târgu Mures, Iasi, Craiova, Constanta, Brasov, Bucuresti.
Iasi, Cluj-Napoca si Constanta, Timisoara, Craiova, Galati, Brasov, Ploiesti, Braila, Oradea, Bacau si Pitesti.
Este vorba despre hotelul Moldova, detinut de fostul revolutionar Dan Iosif, pe care Marian Iancu si Emil Rosianu de la Poli Timisoara il vor transforma intr-un bloc de apartamente de vacanta cu 15 etaje. ... Nimeni altul decat asociatul si prietenul lui Marian Iancu, patronul clubului de fotbal Poli Timisoara.
 Unul dintre cei mai importanti furnizori, Continental Products SRL Timisoara, are o relatie la nivel mondial cu Ford, chiar daca în România lucreaza pentru Dacia. ... Producatorul de anvelope Continental Automotive Products SRL Timisoara este detinut în totalitate de compania germana Continental Aktiengesellschaft, cu sediul la Hanovra.
 Unul dintre cei mai importanti furnizori, Continental Products SRL Timisoara, are o relatie la nivel mondial cu Ford, chiar daca în România lucreaza pentru Dacia. ... Producatorul de anvelope Continental Automotive Products SRL Timisoara este detinut în totalitate de compania germana Continental Aktiengesellschaft, cu sediul la Hanovra.
Berge a mentionat insa ca licitatia pentru achizitia tramvaielor din Timisoara si Arad va avea loc inaintea celei din Capitala.
Audi prezenta pe piata romaneasca prin intermediul importatorului Porsche Romania investeste aceasta suma in extinderea retelei proprii de dealeri cu cinci centre care vor avea showroom si service in Bucuresti Constanta Iasi Craiova si Timisoara.
Evenimentul se desfasoara la Timisoara in perioada 18 - 21 iunie si este organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara si Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului, in colaborare cu Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Timis si Oficiul Judetean de Consultanta Agricola.
Ford intentioneaza sa inchida centrele de vanzari din Bucuresti, Constanta, Cluj, Brasov, Iasi si Timisoara, iar 91 de persoane ar urma sa fie disponibilizate incepand cu 1 septembrie, sustin sindicatele din companie. ... Ford Romania, Automobile Craiova si Mecatim Timisoara.
• Autostrada Arad-Timisoara. ... Tronsoanele de autostrada Cernavoda - Constanta (51 de kilometri) si Arad -Timisoara (32,2 kilometri) au ca termen de finalizare anul 2011.
Pe teritoriul Romaniei traseul va avea doua directii, una spre portul Constanta, pe ruta Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Deva - Sibiu - Pitesti - Bucuresti - Constanta si una spre frontiera romano-bulgara la viitorul pod peste Dunare de la Calafat-Vidin, pe ruta Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Drobeta Turnu Severin - Vinju Mare - Calafat, care are posibilitatea prelungirii proiectului Via Carpatia spre frontiera sudica a Uniunii Europene.
• Astfel, licitatiile de proiectare si executie a tronsoanelor Nadlac-Arad, Timisoara - Lugoj si Orastie-Sibiu se vor lansa in noiembrie 2010.
Este vorba despre tronsoanele Cernavoda-Medgidia (19,25 km), Medgidia-Constanta (31,5 km), Arad-Timisoara (32,25 km) si centurile la nivel de autostrada Constanta (22 km) si Arad (12,25 km), conform datelor furnizate gandul de catre CNADNR.
google-analytics.com